apr 13 2010

Mitt i våren…

Published by at 22:22 under Dagsedel

I dag är det den 13 april. I morgon är det det den 14, tänka sig, och då har vår kära morbror, Hans, födelsedag. Av di gamle har vi bara honom och hans fru, moster Kerstin, kvar. Skönt att de är så pigga och alerta.  De är ändå över de åttio. Stort GRATTIS kära morbror.

På torsdag är det den 15 april. Då befinner vi oss mitt i våren enligt almanackan. Aldrig har väl en vår varit så efterlängtad som denna. Eller har det med åldern att göra? Hur som helst, vintern har varit lång, kall och snörik. Men på bara några veckor har nästan all snö smält bort. Nästan som genom ett trollslag.

Idag har det varit en underbar dag, med sol, värme, goda vänner och brassbandsrepetition som avslutning. Ja, det var inte riktigt sant. Jag hade en del skjortor att stryka som avslutning. Men skifte till sommardäck, vårtvätt av bilen och sand som sopas bort från gatorna (ja, det sköter kommunen förstås) det är aktiviteter som förstärker våren. Hurra!!!

Förra veckan hade jag Victor boende hos mig. Victor är mitt äldsta barnbarn. Jag gillar honom. Det är en skön typ. Liksom alla mina nio barnbarn (inkl Neo) förstås. Victor gjorde en praktikvecka i Pingstförsamlingen här i Eskilstuna. Bl a träffade han en hel del ungdomar. Han var nöjd med veckan och det verkade de vara som han träffade i kyrkan också. En kväll hann vi med ett besök hos Johan, Petra och Neo i Torshälla. Det är stunder som räknas vill jag säga. Jättetrevligt. Vi spelade Retro-spelet bland annat. Så här såg det ut då.

Victor, Petra, Johan och jag (bakom kameran) har just svarat på frågan om tidernas bästa saga. Snacka om intellektuell stimulans!

I morgon (den 14, om ni minns) skall jag spela lite golf tillsamman med min gode vän Rolf Claesson. Sen, efter lunch, åker jag till min Margot i Fagersta. Sen händer det grejer. Men det får jag återkomma till. Glad vår till alla er som orkat läsa ända hit.

Kommentarer inaktiverade för Mitt i våren…